ELYSION–PRO – вашият приятел през ЛЯТОТО 🌞

10 юни, 2021

Много често ни питат как извършваме процедури с лазерна епилация през лятото, а в същото време са чували, че през този сезон космите не могат да бъдат третирани. Ние в Nude Aesthetic знаем, че едно от най-досадните неща е да започнеш нещо и да се наложи да го прекъснеш без да си получил желаният резултат. Точно за това изключваме подобна философия като ви предлагаме не просто най-добрата лазерна епилация, но и единствената, която можете да извършвате през лятото!

Elysion-Pro е единственият диоден лазер, с който може да се прави епилация и през лятото. Той третира всички типове кожа от 1 до 6 фототип по скалата на Fitzpatrick (от най-светла до най-тъмна кожа). Начинът на работа на Elysion-Pro е като атакува пигмета на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси. Те причиняват температурно разрушение на клетката на фоликула без да увреждат кожата. Процедурата освен високоефективна е безвредна и безболезнена. (Прочетете повече за процедурата лазерна епилация с Elysion-Pro : https://results.nude-aesthetic.bg/procedure/lazerna-epilatsiya/)

Отзивите на нашите клиенти са изключително положителни! Причината е, че още след първата процедура с Elysion-Pro има видимо подобрение и редуциране на окосмяването – точно това, което търси всеки в разгара на лятото! И за да ви покажем колко много обичаме този прекрасен сезон, ще ви разкажем и за ползите от слънцето. Ако се научим да му се наслаждаваме разумно, то ще бъде за нас източник на енергия, живот и здраве.

Витамин D

Този витамин не може да бъде набавен чрез храната, а благодарение на него, организма ни абсорбира калций и фосфор. Те от своя страна са в основата за поддържане здравето на нашите кости и зъби. Достатъчни са 5-10 минути, 2-3 пъти седмично, за да осигурим необходимото количество витамин D.

Укрепва имунната система

Освен витамин D, слънчевите лъчи насърчават асимилацията и на витамин C. Това подпомага защитните сили на организма и спомага за предотвратяване на заболявания на дихателните пътища. Ултравиолетовите лъчи подобряват и притока на кръв към съдовете, което помага при високо кръвно налягане. Доказано е, че в по-слънчевите страни хората страдат по-рядко от сърдечносъдови заболявания, висок холестерол и наднормено тегло.

Източник на красота

Забелязали ли сте как онези малки несъвършенства, които имаме по кожата се заличават от слънчевите лъчи? Това е така, защото слънчевите лъчи стимулират производството на меланин. Те могат успешно да допълнят провежданата конвенционална терапия като леки и умерени форми на акне, псориазис, екземи и други кожни заболявания.

Жизненост и щастие

Колко пъти по време на студените и облачни дни сте си казвали „На такова време нищо не се прави освен да се спи!“? Замисляли ли сте се защо подобно време влияе депресивно на хората? Докато при слънчевите дни е точно обратното – носят жизненост, енергия, чувството на щастие и удовлетвореност.. Ултравиолетовите лъчи стимулират невротрансмитерите, които контролират нашите настроения, както и циклите на сън и бодърстване. Също така регулират синтеза на мелатонин – хормон, който се свързва с ефективността на съня.

Ние от Nude Aesthetic ви съветваме да бъдете приятели със Слънцето, като следвате трите най-важни правила:

  • избягвайте часовете между 13ч и 17ч;
  • използвайте подходяща слънцезащита;
  • хидратирайте кожата си след излагане на слънце.

И нека лятото ви донесе много слънчеви и щастливи дни!

 

запиши час за консултация
error: Content is protected !!