Лазерна епилация

Резултати след лазерна епилация при МЪЖЕ

 

Резултат брада след една процедура лазерна епилация с Elysion-Pro

Резултат след само ЕДНА процедура ОФОРМЯНЕ НА БРАДА!
С помощта на лазерна епилация последно поколение с Elysion-Pro, можете да оформите трайно брадата си и да забравите за неприятният сърбеж, пъпки и обърнати косми, които се получават след всяко бръснене.

Резултат брада след една процедура лазерна епилация с Elysion-Pro
Резултат брада след една процедура лазерна епилация с Elysion-Pro
ПРЕДИ / СЛЕД – само ЕДНА процедура ОФОРМЯНЕ НА БРАДА дава видими резултати !
Мъжката брада добавя контраст и подчертава чертите на лицето. Но един от най-големите проблеми, с които се сблъскват мъжете, когато оформят брадата си е, че ефекта от гладкото избръсване за постигане на контур започва да се губи още на следващият ден. Косъмчетата започват да избиват, появяват се зачервявания и пъпчици от обърнатите косъмчета. Ако искате да поддържате постоянно перфектната визия на своята брада, доверете се на най-добрите и я задръжте такава завинаги. В Nude Aesthetic ще премахнем трайно и безболезнено нежеланите косъмчета, благодарение на последно поколение диоден лазер Elysion-Pro. Процедурата ОФОРМЯНЕ НА БРАДА се извършва от най-добрите терапевти, а на резултатите се наслаждавате вие!

Без косми перманентно обезкосмяване лазерна епилация с Elysion-Pro в Nude Aesthetic
Без косми перманентно обезкосмяване лазерна епилация с Elysion-Pro в Nude Aesthetic
Без косми перманентно обезкосмяване лазерна епилация с Elysion-Pro в Nude Aesthetic

Резултат след курс от ШЕСТ процедури ЦЕЛИ КРАКА!

Омръзна ли ти всекидневно да водиш борба с досадното окосмяване? Искаш ли да забравиш завинаги за врастналите косъмчета, сърбежа и зачервяванията? Захвърли самобръсначката и се довери на процедурите лазерна епилация в Nude Aesthetic Center! Ето защо:

* Имаш кожа с тен? Това не е проблем за нашият лазер, с който работим от 1 до 6 фототип кожа!

* Търсиш дълготрайни резултати? След проведен курс лазерна епилация резултатите се запазват с години напред!

* Искаш изгоден вариант? Лазерната епилация е един от най-икономичните варианти за обезкосмяване

* Притесняваш се дали ще боли? С нашият диоден лазер Elysion-Pro процедурата е напълно безопасна и безболезнена!

* Очакваш професионално обслужване? В Nude Aesthetic Center работят висококвалифицирани терапевти с дългогодишен опит и индивидуален подход към всеки един клиент!


ПРЕДИ / СЛЕД – Резултат след ДВЕ процедури ОФОРМЯНЕ НА БРАДА  !
Когато оформяте брадата си чрез бръснене, то е съпроводено с неприятно усещане, зачервяване, сърбеж и обърнати косъмчета. И този процес се повтаря отново и отново, за да можете да поддържате нейният вид. Ако искате да спрете този порочен кръг и да оформите трайно своята брада доверете се на нас! Чрез процедурите лазерна епилация ОФОРМЯНЕ НА БРАДА с последно поколение диоден лазер в Nude Aesthetic Center, ще можете да се наслаждавате на перфектната си визия без това да е съпроводено с болезнените усещания от бръсненето. Резултатите ги проследяваме ЗАЕДНО С ВАС и сами виждате, че стават все по-добри след всяка процедура. Като най-добри резултати ще имате след завършен курс от 6 до 8 процедури.

 


Без косми след една процедура с Elysion-Pro
Резултат корем след една процедура лазерна епилация с Elysion-Pro
Резултат гърди след една процедура лазерна епилация с Elysion-Pro
Резултат след ЕДНА процедура ГЪРДИ И КОРЕМ!
Изборът на подходящ метод за отстраняване на окосмяването е много важен. Използването на самобръсначки е една от основните причини за алергични реакции, възпаление и инфекции. Особено при по-плътни косми се получават малки подутини и зачервяване, които често са съпроводени от болка и сърбеж.
За да избегнете тези неудобства, е важно да изберете алтернативен метод, който е щадящ и подходящ за вашите нужди и тип кожа.
Чрез лазерната епилация в Nude Aesthetic с диоден лазер за епилация от ново поколение – Elysion-Pro, ВИЕ ще забравите за всички неприятни инфекции, кожни реакции и врастнали косъмчета! При правилно проведен курс резултатът е над 90% перманентно отстраняване на космите!

Повече за процедурата лазерна епилация с Elysion-Pro, можете да прочетете тук:

 

Резултати след лазерна епилация при ЖЕНИ

 
Резултат подмишници след една процедура лазерна епилация с Elysion-Pro
Резултат след ЕДНА процедура ПОДМИШНИЦИ!
Усещането след лазерната епилация на зона подмишници е несравнимо. Сещате ли се за онова неприятно чувство на дразнене и сърбеж само ден след като сте обръснали подмишниците? Това ще остане в миналото! Обърнати косми? Забравете за тях!
След завършване на курса от процедури кожата ще бъде гладка и нежна. Без косъмчета в зоната на подмишниците ще имате усещането, че се потите по-малко. И това са само част от плюсовете, които произлизат от перманентното обезкосмяване в Nude Aesthetic!
Повече за ползите от лазерната епилация на подмишниците, можете да прочетете тук:
 
 

 

Запиши час

Заповядайте на безплатна консултация при нашите специалисти или запазете час за избраната от Вас процедура онлайн, чрез контактната форма по-долу.

error: Content is protected !!