Аква пилинг

Резултати след АКВА ПИЛИНГ ТЕРАПИЯ

 

 

Резултат лице след една процедура терапия анти акне
Резултат лице след една процедура терапия анти акне

Резултат след ЕДНА процедура ТЕРАПИЯ АНТИ АКНЕ в Nude Aesthetic!

Веднага след първата процедура кожата на лицето е видимо по-гладка. Освен деликатно и изключително ефективно почистване на дълбоките замърсявания в порите, терапията АНТИ АКНЕ има антибактериално действие, като успешно лекува леки до средно тежки форми на акне, кожни болести, инфекции, гъбички и розацея.


Почистване ексфолиране  екстрация черни точки аква пилинг лице
Резултат ПРЕДИ и веднага СЛЕД процедура АКВА ПИЛИНГ в Nude Aesthetic!
 
Искате деликатно и същевременно ефективно почистване на лицето без възстановителен период? Nude Aesthetic ще отговори на ВАШИТЕ очаквания!
 
За да отговорим на специфичните изисквания на всеки тип кожа, сме изготвили специални терапии, в основата на които стои именно прецизното и деликатно почистване на кожата. Какви са първите стъпки на всяка една терапия в Nude Aesthetic?

* Водното дермабразио е иновативна и неинвазивна система, която чрез вакуумен апликатор изтегля натрупаната в порите мръсотия и отстранява мъртвите клетки. Благодарение на комбинацията от вакуум и специално разработени серуми, които навлизат в дълбочина и активират клетките, кожата има по-чист, по-гадък и подмладен вид.

* С ултразвуковата шпатула могат да се почистват деликатно и изключително ефективно дълбоките замърсявания в порите. Чрез микро-вибрации се свобождава и премахва себума, мръсотията и клетъчните остатъци.


Резултат след две процедури терапия анти акне лице
Резултат след две процедури терапия анти акне лице

Резултат след ДВЕ процедури ТЕРАПИЯ АНТИ АКНЕ в Nude Aesthetic!

Една седмица след първа процедура и веднага след втора процедура ТЕРАПИЯ АНТИ АКНЕ, резултатите са впечатляващи! БЕЗ възстановителен период, кожата на лицето веднага придобива по-сияещ и здрав вид. Пигментните петна са намалели значително, производството на себум е регулирано, а кожата е по-мека и гладка.

 

Резултат след две процедури терапия пигментни петна лице
Резултат след две процедури терапия пигментни петна лице

Резултат след ДВЕ процедури ТЕРАПИЯ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА в Nude Aesthetic!

И вие ли се борите с неприятните пигментни петна по лицето си? Има начин да се справите с тях като същевременно подобрите цялостно вида на кожата си. С комбинираната процедура за лице Аква пилинг в Nude Aesthetic Center се справяме успешно с този естетически проблем. 

Различни фактори могат да провокират появата на тъмни петна по лицето :

* излагане на слънце без използване на продукт със слънцезащитен фактор;

* хормонални промени като бременност или използване на контрацептиви;

* кожни възпаления и наранявания;

* възраст – с възрастта броят на меланоцитите намалява, но оставащите нарастват по размер и са по-концентрирано разположени;

* някои лекарства и билки.

Чрез терапията ПИГМЕНТНИ ПЕТНА в Nude Aesthetic Center действаме в няколко направления:

* ексфолираме нежно кожата, като същевременно стимулираме регенерацията на клетките;

* подобряваме кръвообращението;

* насищаме клетките с кислород;

* хидратираме кожата в дълбочина;

* подхранваме с продукти спрямо вида и състоянието на вашата кожа.

Резултатите са видими още след първата процедура – кожата има по-здрав вид, възвръща своята еластичност, а тена е видимо по-изравнен. А най-хубавото е, че няма възстановителен период.

Разбира се, за да се запазят резултатите е много важно да се използва слънцезащита при всяко показване на слънце, за да се предпази кожата от вредното UV лъчение и съответно – поява на нови пигментни петна!


Резултат лице след две процедури терапия анти акне
Резултат лице след две процедури терапия анти акне

Резултат след ДВЕ процедури ТЕРАПИЯ АНТИ АКНЕ в Nude Aesthetic!

Забележителни резултати само след две процедури терапия АНТИ АКНЕ в Nude Aesthetic Center!

Терапията АНТИ АКНЕ в Nude Aesthetic Center се състои в няколко стъпки, които работят в различни направления, но като комбинация достигат до един резултат – възстановяване на здравият вид на кожата. Терапията включва:

* почистване на порите в дълбочина от натрупаната мръсотия и мъртви клетки;

* ограничаване на мастната секреция и развитието на инфекции по кожата;

* подобряване на лимфния дренаж и кръвообращението;

* стимулиране на клетъчното дишане и обмяната на веществата;

* активиране на клетките, така че да усвоят в най-голяма степен активните съставки от използваните серуми, бустери и продукти.

За жалост акнето е неприятен козметичен и здравословен проблем при все повече хора. Освен, че повлиява на самочуствието ни, акнето може да сигнализира за хормонални проблеми, непоносимост към храна или козметика. Също така, може да се засилва от неблагоприятни външни фактори като дим, лоша филтрация на въздуха, мръсотия, прах. 

В много случаи прибягваме до козметика, с която да прикрием недостатъците по лицето. Но това не само, че не решава проблема, но дори го влошава. На първо място трябва да се открие първоизточника на проблема. След това трябва да се започне лечение, насочено към възстановяване и нормализиране на клетъчните процеси, за да се достигнат желаните резултати, а именно – здрава, чиста и сияеща кожа.


Процедура ANTI AGE премахване на бръчки

Резултат след ЕДНА процедура ТЕРАПИЯ ANTI-AGE в Nude Aesthetic!

Видими резултати веднага след приключване на първата процедура – кожата на лицето е видимо по-гладка, нежна и сияеща. Терапията ANTI-AGE работи за ВАШАТА кожа в няколко направления:

* Деликатно и изключително ефективно почистване на дълбоките замърсявания в порите

* Активиране на регенерацията на кожата, като се възвръща нейният блясък и жизненост;

* Стимулиране произвдството на колаген;

* Намаляване на финни бръчки и подутини;

* Повишава устойчивостта на кожата срещу вредните влияния като UV лъчението;

 

Резултат след една процедура терапия почистване и хидратиране лице

Резултат след ЕДНА процедура ПОЧИСТВАНЕ И ХИДРАТИРАНЕ в Nude Aesthetic!

Лицето е първото нещо, което представяме от себе си и същевременно зоната, която се налага да търпи най-много вредата от външни фактори (замърсен въздух, UV лъчение, вятър, грим). Изключително важно е кожата да се ексфолира и почиства редовно, за да се премахват мъртвите кожни клетки, които запушват порите. 

С терапията ПОЧИСТВАНЕ И ХИДРАТИРАНЕ извършваме нежно вакуумно почистване на порите в дълбочина, като същевременно хидратираме кожата и я насищаме с кислород. В комбинация със специално изготвена терапия за възстановяване и подхранване, кожата възвръща своята еластичност и естествен блясък.

 
 
 
Повече за процедурата АКВА ПИЛИНГ, можете да прочетете ТУК:
 
 

 

Запиши час

Заповядайте на безплатна консултация при нашите специалисти или запазете час за избраната от Вас процедура онлайн, чрез контактната форма по-долу.

error: Content is protected !!