Антицелулитни процедури

 

Резултати ДВОЙНА БРАДИЧКА

Резултат двойна брадичка след три процедури VelaShapeIII
Двойна брадичка след ТРЕТА процедура с VelaShape III

Без двойна брадичка
Резултат на двойна брадичка след ЧЕТИРИ процедури с VelaShape III 
 
 
Защо VelaShapeIII е единственият начин да се отървете от двойната брадичка? Прочетете тук:
 

Резултати ДУПЕ / БЕДРА / КОРЕМ

Резултат при твърд целулит след четири процедури VelaShapeIII
Резултат след ЧЕТИРИ  процедури с VelaShape III при активно спортуваща клиентка:
 – 5,5см в областта на дупето;
 – 5,5см в областта на бедрата;
Твърдият целулит трудно се отделя от подлежащите мускули, болезнен е и в структурата му се наблюдават уплътнени възълчета. Този вид целулит се въздейства по-трудно от терапия, спорт и диети. Но VelaShape III се справя успешно и с него!

Отслабване и по-малка обиколка след 2 и след 4 процедури с VelaShapeIII

Резултат след ДВЕ  и след ЧЕТИРИ процедури с VelaShape III! А финалният резултат в цифри е: 

 13см обиколка на дупето;

– 6см обиколка на бедрата;

От къде идва резултата? VelaShape III дренира мастните клетки, с което намалява техния обем, а в резултат намаляват и обиколките на третираната зона, като едновременно с това се стяга кожата, заради образувалия се колаген. Именно синтеза на колаген е причина резултатите да са трайни.


Резултати VelaShape III отслабване

2 месеца след четвърта процедура бедра (-7см)

Резултати VelaShape III отслабване бедра дупе

2 месеца след четвърта процедура седалище (-9см)

Резултати корем отслабване VelaShape III

2 месеца след трета процедура корем (-8см)

РЕЗУЛТАТ В РАЗВИТИЕ : два месеца след ЧЕТВЪРТА процедура цели бедра и седалище и ТРЕТА процедура корем и паласки с VelaShape III :

– 8 см обиколка на корема;

– 7 см обиколка на бедрата;

– 9 см обиколка на дупето;

Два месеца след като се довери на специалистите в Nude Aesthetic Center, клиентката споделя, че освен обиколките е намалила и размера на дрехите си! Само ТРИ процедури на корем и паласки и ЧЕТИРИ процедури цели бедра и седалище и кожата е видимо по-гладка и нежна, разликата в обиколките – невероятна. Най-хубавото за нас е, че удоволствието, което изпитва клиентката продължава да нараства, заедно с подобрените й резултати. 


Резултат след четири процедури с VelaShapeIII и три месеца след последна шеста процедура

Първа снимка – ПРЕДИ процедурите; втора снимка – след ЧЕТВЪРТА процедура бедра; трета снимка – 3 месеца след ШЕСТА процедура бедра

Резултат след VelaShapeIII корем и бедра

3 месеца след четвърта процедура корем (-14см)

Резултат след VelaShape бедра дупе

3 месеца след шеста процедура бедра (-12см) и седалище (-22см)

РЕЗУЛТАТ В РАЗВИТИЕ : три месеца след ШЕСТА процедура цели бедра и седалище и ЧЕТВЪРТА процедура корем и паласки с VelaShape III :

– 14см обиколка на корема;

– 12см обиколка на бедрата;

– 22см обиколка на дупето;

Клиентката от снимката има направени ШЕСТ процедури цели бедра и седалище и ЧЕТИРИ процедури корем и паласки. Три месеца след завършване на курса процедури идва на поддържаща процедура, а резултатите, които измерихме впечатлиха дори и нас!

Винаги, когато извършваме консултация за процедурата с VelaShapeIII обсъждаме какви резултати можете да постигнете и ви съветваме по какъв начин можете без усилия да подсилите ефекта. Щастливи сме, когато видим, че наш клиент е взел под внимание нашите съвети и е постигнал зашеметяващи резултати! Ето и съветите, които даваме:

На първо място: Пийте повече вода! Водата трябва да стане най-добрият ви приятел! Препоръчваме по два литра вода на ден!

На второ място: Движете се повече – заменете асансьора със стълби, ходете повече пеша, вкарайте повече движение в ежедневието си, до колкото е възможно без да нарушавате собственият си график. Знаем, че не всеки има възможност да тренира, но винаги можем да добавим още малко движение в ежедневието си, а всяка направена крачка е в полза за нас.

На трето място: Опитайте се да ограничите газираното – то е най-големият ви враг и най-добър приятел на целулита. Не ви казваме да спазвате диети или да спрете консумация на неща, които обичате. Но не забравяйте, че ние сме това, което ядем и пием. Само на половина да замените газираните напитки с вода и организма ви ще работи по-добре.

Нашата клиентка от снимката сподели, че спазва три неща: пие по два литра вода на ден, движи се повече (не спортува) и не вечеря след 18:00 вечерта. В комбинация с процедурите с VelaShapeIII кожата й е видимо по-гладка, дупето е повдигнато , корема е прибран и целулита е почти напълно изчистен.

От Nude Aesthetic подчертаваме, че процедурите с VelaShapeIII не са процедури за намаляване на килограмите! Процедурите с VelaShapeIII са за редуциране на целулита, намаляване на обиколката, подобряване текстурата и заглаждане на кожата!


Резултат антицелулит корем бедра дупе намалена обиколка три процедури

РЕЗУЛТАТ В РАЗВИТИЕ : три месеца след курс от ТРИ процедури корем, паласки, бедра и седалище с VelaShape III :

– 11см обиколка на корема;

– 7см обиколка на дупето;

– 3см обиколка на бедрата;

Три месеца след последна ТРЕТА процедура, отчитаме поредните страхотни резултати при наша клиентка. Как е възможно да се постигнат това?

На първо място – разполагаме с най- добрата  радиочестота на пазара, която прави буквално чудеса – дренира лимфата, редуцира целулита, намалява обиколката, стяга и подобрява текстурата на кожата!

На второ място, но не и по важност – професионално отношение. Дори и най-модерната апаратура се нуждае от висококвалифицирани терапевти, които да работят с нея. Нашият екип от професионалисти ще потърси, намери и предложи най-благоприятния подход, чрез който да се постигнат най-добрите резултати при всеки отделен случай.

Разбира се, едно от най-важните неща е отношението на самият клиент към процедурата – да пие достатъчно количество вода (препоръчително по 2л на ден), да се движи колкото е възможно повече (всяка крачка е важна!) и да не възприема процедурата като компенсация за вредни навици (прекалена консумация на газирено, пържено или „бързи“ храни тип Junk food).

 


Резултат корем VelaSHapeIII 1
Резултат корем VelaSHapeIII 2
Резултат корем VelaSHapeIII 3

 

Какво е усещането да имаш перфектно тяло? Човекът, който може да отговори на този въпрос е Елена Любенова – млад и амбициозен спортист, който тренира всеки ден от години.
Да, имаше страхотно тяло и преди да дойде при нас. Но след само ДВЕ процедури с VelaShapeIII постигна пълно съвершенство! Резултата :
 -5см от обиколката на корема;
 -1,5см от обиколката на бедрата.

Всеки спортист знае, че някои зони се повлияват много по-трудно само с упражнения (например зоната между бедрото и дупето). Но съчетавайки спорта с процедурата с VelaShapeIII в Nude Aesthetic, резултата може да се опише само с една дума – ПЕРФЕКТНЕН!
Извайване на корема, повдигане на дупето изглаждане на кожата, намаляване на сантиметри от обиколката и редуциране на целулита (дори твърдия спортен целулит) – това са резултатите, които ще постигнете при нас!
Как VelaShapeIII повлиява различните видове целулит, можете да прочетете тук:

Резултат корем след две процедури VelaShapeIII

Резултат след ДВЕ процедури с VelaShape III :

– 7см от обиколката корема;
Единствено с VelaShape III постигаш бързо и лесно желаните от теб резултати!


Резултат в развитие корем мъже VelaShapeIII
Резултат в развитие корем мъже VelaShapeIII
Резултат в развитие корем мъже VelaShapeIII
Резултат в развитие корем мъже VelaShapeIII

РЕЗУЛТАТ В РАЗВИТИЕ : една година след проведен курс с VelaShape III :

– 13см по-малка обиколка на корема;

Точно една година от първата ни среща, в която ни каза, че иска да се отърве от щръкналото коремче. Направихме курс от 6 процедури корем и паласки. В края на лятото направихме поддържащи процедури. И сега дойде времето да направим отново поддържащи процедури, за да е готов за идващите топли дни.

Резултата от процедурите остава траен във времето благодарение на процеса неокологенеза, който стимулираме при самите процедури. Разбира се, много е важна и „добавената стойност“(както я наричаме) или какво прави в допълнение самият клиент, за да подобри и задържи резултатите си.

Най-важното е приема на вода!Не само докато тече курса от процедури! Водата е най-добрият приятел на организма на човека! Каквито и резултати да търсите – подобряване на вида на кожата, ускоряване на метаболизма, намаляване на обиколките, водата помага организмът ви да се справя по-добре във всичко!

Също така е добре да не прекалявате с храни, които са трудно усвоими от организма (газирано, полуготови храни, пържено). Процедурите с VelaSHapeIII не могат да компенсират прекомерен прием на вредни храни. Съответно резултатите, които постигаме няма да се задържат толкова трайно във времето.

Разбира се, повече движение, спорт, кардио упражнения и всякакви допълнителни активности също помагат много не само за подобряване на резултатите, но и за подобряване на функциите в целият организъм (ускоряване на метаболизма, подобрено кръвообращение, по-голяма издържливост).

В конкретният случай, клиентът от снимката сподели, че в последната година спазва лек режим и пие всеки ден по 2 литра вода. И най-важното от всичко – самият той е доволен от постигнатите резултати! 


Бедра и корем без целулит след шест процедури VelaShapeIII

Бедра и корем след шест процедури с VelaShapeIII

Резултат след ШЕСТ процедури с VelaShape III :

– 11,5см обиколка на корема;
– 6,5см обиколка на бедрата;

Ето как се развива резултата от процедурите с най-добрият апарат за редуциране на целулит, подобряване текстурата на кожата и намаляване на обиколката.
Два месеца след последната, шеста процедура, която си направи клиентката, контролното замерване показва този  зашеметяващ резултат!

Цифрите сами отговарят на въпроса „Траен ли е ефекта от процедурата?“. Не просто, че е траен, но и продължава да се развива във времето.

 

Резултат от една процедура на раждала преди шест месеца майка
по-малка обиколка след една процедура с VelaShapeIII на раждала преди шест месеца

Резултат след ЕДНА процедура  КОРЕМ И ПАЛАСКИ на раждала преди шест месеца майка с VelaShape III :

 – 5см от обиколката на корема;

След раждане организмът продължава да задържа много вода, има натрупани допълнителни мастни депа, а коремът има нужда от повече колаген, за да се прибере по-бързо и да се предотврати увисване на кожата. VelaShape III успешно се справя с тези проблеми и резултатите говорят сами за себе си. Освен, че щръкналото коремче се прибира много бързо, паласките се изчистват, кожата се заглажда и нейната еластичност се подобрява.

 
Защо VelaShapeIII е най-добрият начин да върнете обратно формите на тялото си след раждане, можете да прочетете тук:

Намаляване обиколката на корема след една процедура с VelaShapeIII

Резултат след ЕДНА процедура  КОРЕМ И ПАЛАСКИ с VelaShape III :

 – 6см от обиколката на корема;

Едни от най-трудните зони за изчистване на мастни натрупвания са корема и паласките. Но още след първата процедура с VelaShape III в Nude Aesthetic ще видите колко бързо и лесно можете да намалите обиколката на корема! Доказано най-добрата неинвазивна процедура, благодарение на която щръкналото коремче ще остане в миналото и повече няма да се притеснявате да облечете прилепнали дрехи! 


Без целулит след четири процедури с VelaShapeIII
Резултат след четири процедури с VelaShapeIII

Резултат след ЧЕТИРИ процедури с VelaShape III :

– по-гладка кожа;
– прибрано коремче;
– повдигнато дупе;
И разбира се в сантиметри:
-5см обиколка на корема;
-3см обиколка в областта на дупето;
-2см обиколка в областта на бедрата;


По-малка обиколка на дупето след три процедури VelaShapeIII

Резултат след ТРИ процедури с VelaShape III :

 – 7см от обиколката на дупето;

Освен намалената обиколка, към страхотният РЕЗУЛТАТ можем да добавим и :
Редуциран целулит;
Повдигнато дупе;
По-гладка и по-стегната кожа.


Резултат след три процедури VelaShapeIII корем, бедра и дупе
Резултат след три процедури VelaShapeIII бедра и дупе

Резултат след ТРИ процедури ЗАДНИ БЕДРА, СЕДАЛИЩЕ и КОРЕМ с VelaShape III :

  – 7см от обиколката на корема;

  – 3,5см от обиколката на бедрата;

  – 4см от обиколката на дупето;

Има един въпрос, който ни задава всеки клиент на антицелулитните процедури в Nude Aesthetic Center : „Какви резултати мога да постигна?“ Истината е, че отговорът на този въпрос зависи най-вече от Вас! Най-важното нещо, което изискваме от всеки наш клиент е да пие вода, тъй като това е пряко свързано с подобряването на резултатите от процедурата. Щастливи сме, когато клиентите се вслушват в съветите ни и постигат прекрасни резултати!

Това, което се случва по време на процедурата с VelaShapeIII е, че стените на мастните клетки стават пропускливи. Съдържимото в мастните клетки, което сме освободили при процедурата, трябва да бъде изведено от организма чрез отделителната система. Именно това е причината да настояваме да се консумира 1,5 – 2 л. вода дневно. Всичко останало, което добавите като стойност, за да подобрите резултата от процедурата (тренировки, хранителен режим, намаляване на консумацията на газирани напитки) е единствено и само във Ваша полза!

Антицелулитните процедури с VelaShapeIII не са процедури за отслабване, а за намаляване на обема на мастните клетки (обиколката) и стимулиране на процеса на синтез на нов колаген (ноекологенеза). 


По-малка обиколка на дупето след четири процедури VelaShapeIII
Отслабване след четири процедури VelaShapeIII

Резултат след ЧЕТИРИ процедури с VelaShape III :

-13см обиколка на дупето;

-6см обиколка на бедрата;

С VelaShape III не само ще редуцирате целулита и ще намалите видимо обиколката си, но и дупето ви ще се повдигне!

Още по време на процедурата можете да направите сравнение между третираната част от зоната и тази, която предстои да бъде третирана. Другото нещо, което ще усетите веднага след процедурата е как веднага текстурата на кожата започва да се подобрява!

Страхотно, нали?


По-малка обиколка на дупето след шест процедури VelaShapeIII
Отслабване след шест процедури VelaShapeIII

Резултат след ШЕСТ процедури с VelaShape III :

-20см обиколка на дупето;

-6см обиколка на бедрата;

Към резултата можем да добавим, че дупето видимо е повдигнато, а целулита е намалял значително!

Отново напомняме, че процедурите с VelaShapeIII не намаляват килограмите!Процедурите с VelaShapeIII намаляват сантиметри от обиколката, редуцират целулита, същевременно заглаждат и стягат кожата! Но ако съчетаете своите процедури с приемане на по-голямо количество вода ( препоръчваме два литра на ден) и по-здравословен хранителен режим, резултатите ще изумят и вас самите!

Вашето желание да изваяте своето тяло, заедно с нашето старание, професионализъм и разбира се – апаратура най-висок клас, водят до най-добрите резултати!


Резултат след ТРИ процедури цели бедра и ЧЕТИРИ процедури корем, паласки и седалище с VelaShape III :

-8см обиколка на корема;

-5,5см обиколка на дупето;

-6см обиколка на бедрата;

Освен по-малка обиколка в третираните зони, кожата е видимо по-загладена!

Каква е причината да постигаме толкова добри резултати? Процедурите с VelaShape III действат в няколко направления. Намалява се обема на мастните клетки и по този начин целулита е видимо по-малко и кожата изглежда по-загладена. Намаленият обем на мастните клетки е причина и за намаляването на обиколките в третираните зони. Благодарение на синтеза на нов колаген, кожата се стяга, а резултатите се запазват трайно във времето!


Запиши час

Заповядайте на безплатна консултация при нашите специалисти или запазете час за избраната от Вас процедура онлайн, чрез контактната форма по-долу.
error: Content is protected !!