Антицелулитни процедури

 

 

Резултати ДВОЙНА БРАДИЧКА

Без двойна брадичка
Двойна брадичка след ТРИ процедури 

 


Без двойна брадичка
Резултат на двойна брадичка след ЧЕТИРИ процедури 

Без двойна брадичка

Двойна брадичка след ТРЕТА процедура 

Как действа процедурата по редуциране на ДВОЙНА БРАДИЧКА се извършва с VelaShape III – апарат, който действа в няколко направления:
1-во : С помощта на инфраред, който загрява зоната до 42-43 градуса, радиочестотата навлиза в дълбочина до натрупаната субментална мазнина, в ъгъла между долната челюст и шията. Това прави стените на мастните клетки пропускливи и по този начин позволява да се изхвърли натрупаното в тях;
2-ро: Вакуумният масаж спомага за дренирането на зоната и отвеждането на токсините чрез отделителната система;
3-то: Радиочестотата стимулира процеса на синтез на нов колаген и по този начин кожата става по-еластична и се прибира по естетствен начин.


Без двойна брадичка мъже
Без двойна брадичка мъже
Двойна брадичка след ТРЕТА процедура 

 

Защо VelaShapeIII е единственият начин да се отървете от двойната брадичка? Прочетете тук:

 

Резултати ДУПЕ / БЕДРА / КОРЕМ

Резултат при твърд целулит след четири процедури VelaShapeIII
Резултат след ЧЕТИРИ  процедури с VelaShape III при активно спортуваща клиентка:
 – 5,5см в областта на дупето;
 – 5,5см в областта на бедрата;
Твърдият целулит трудно се отделя от подлежащите мускули, болезнен е и в структурата му се наблюдават уплътнени възълчета. Този вид целулит се въздейства по-трудно от терапия, спорт и диети. Но VelaShape III се справя успешно и с него!

Отслабване и по-малка обиколка след 2 и след 4 процедури с VelaShapeIII

Резултат след ДВЕ  и след ЧЕТИРИ процедури с VelaShape III! А финалният резултат в цифри е: 

 13см обиколка на дупето;

– 6см обиколка на бедрата;

От къде идва резултата? VelaShape III дренира мастните клетки, с което намалява техния обем, а в резултат намаляват и обиколките на третираната зона, като едновременно с това се стяга кожата, заради образувалия се колаген. Именно синтеза на колаген е причина резултатите да са трайни.


Резултати VelaShape III отслабване

2 месеца след четвърта процедура бедра (-7см)

Резултати VelaShape III отслабване бедра дупе

2 месеца след четвърта процедура седалище (-9см)

Резултати корем отслабване VelaShape III

2 месеца след трета процедура корем (-8см)

РЕЗУЛТАТ В РАЗВИТИЕ : два месеца след ЧЕТВЪРТА процедура цели бедра и седалище и ТРЕТА процедура корем и паласки с VelaShape III :

– 8 см обиколка на корема;

– 7 см обиколка на бедрата;

– 9 см обиколка на дупето;

Два месеца след като се довери на специалистите в Nude Aesthetic Center, клиентката споделя, че освен обиколките е намалила и размера на дрехите си! Само ТРИ процедури на корем и паласки и ЧЕТИРИ процедури цели бедра и седалище и кожата е видимо по-гладка и нежна, разликата в обиколките – невероятна. Най-хубавото за нас е, че удоволствието, което изпитва клиентката продължава да нараства, заедно с подобрените й резултати. 


Корем и паласки -7см намаляване на обиколката 
Корем и паласки отслабване

РЕЗУЛТАТ след ШЕСТА процедура КОРЕМ и ПАЛАСКИ с VelaShape III :

– 7 см обиколка на корема;

Процедурата с VelaShape III не само предоставя ефективно решение за изглаждане на кожата и намаляване на целулита, но също така осигурява и реални и трайни резултати в процеса на оформяне на тялото.

Много е важно по време на курса от процедури да се приема достатъчно количество вода – препоръчително по 1,5л – 2л на ден! Приема на вода подпомага отвеждането на отделеното от мастните клетки от организма.

Разбира се, комбинацията на процедурите със спорт и здравословен хранителен режим ще допринесе да се достигнат повече от невероятни резултати!Резултат след четири процедури с VelaShapeIII и три месеца след последна шеста процедура

Първа снимка – ПРЕДИ процедурите; втора снимка – след ЧЕТВЪРТА процедура бедра; трета снимка – 3 месеца след ШЕСТА процедура бедра

Резултат след VelaShapeIII корем и бедра

3 месеца след четвърта процедура корем (-14см)

Резултат след VelaShape бедра дупе

3 месеца след шеста процедура бедра (-12см) и седалище (-22см)

РЕЗУЛТАТ В РАЗВИТИЕ : три месеца след ШЕСТА процедура цели бедра и седалище и ЧЕТВЪРТА процедура корем и паласки с VelaShape III :

– 14см обиколка на корема;

– 12см обиколка на бедрата;

– 22см обиколка на дупето;

Клиентката от снимката има направени ШЕСТ процедури цели бедра и седалище и ЧЕТИРИ процедури корем и паласки. Три месеца след завършване на курса процедури идва на поддържаща процедура, а резултатите, които измерихме впечатлиха дори и нас!

Винаги, когато извършваме консултация за процедурата с VelaShapeIII обсъждаме какви резултати можете да постигнете и ви съветваме по какъв начин можете без усилия да подсилите ефекта. Щастливи сме, когато видим, че наш клиент е взел под внимание нашите съвети и е постигнал зашеметяващи резултати! Ето и съветите, които даваме:

На първо място: Пийте повече вода! Водата трябва да стане най-добрият ви приятел! Препоръчваме по два литра вода на ден!

На второ място: Движете се повече – заменете асансьора със стълби, ходете повече пеша, вкарайте повече движение в ежедневието си, до колкото е възможно без да нарушавате собственият си график. Знаем, че не всеки има възможност да тренира, но винаги можем да добавим още малко движение в ежедневието си, а всяка направена крачка е в полза за нас.

На трето място: Опитайте се да ограничите газираното – то е най-големият ви враг и най-добър приятел на целулита. Не ви казваме да спазвате диети или да спрете консумация на неща, които обичате. Но не забравяйте, че ние сме това, което ядем и пием. Само на половина да замените газираните напитки с вода и организма ви ще работи по-добре.

Нашата клиентка от снимката сподели, че спазва три неща: пие по два литра вода на ден, движи се повече (не спортува) и не вечеря след 18:00 вечерта. В комбинация с процедурите с VelaShapeIII кожата й е видимо по-гладка, дупето е повдигнато , корема е прибран и целулита е почти напълно изчистен.

От Nude Aesthetic подчертаваме, че процедурите с VelaShapeIII не са процедури за намаляване на килограмите! Процедурите с VelaShapeIII са за редуциране на целулита, намаляване на обиколката, подобряване текстурата и заглаждане на кожата!


Резултат антицелулит корем бедра дупе намалена обиколка три процедури

РЕЗУЛТАТ В РАЗВИТИЕ : три месеца след курс от ТРИ процедури корем, паласки, бедра и седалище с VelaShape III :

– 11см обиколка на корема;

– 7см обиколка на дупето;

– 3см обиколка на бедрата;

Три месеца след последна ТРЕТА процедура, отчитаме поредните страхотни резултати при наша клиентка. Как е възможно да се постигнат това?

На първо място – разполагаме с най- добрата  радиочестота на пазара, която прави буквално чудеса – дренира лимфата, редуцира целулита, намалява обиколката, стяга и подобрява текстурата на кожата!

На второ място, но не и по важност – професионално отношение. Дори и най-модерната апаратура се нуждае от висококвалифицирани терапевти, които да работят с нея. Нашият екип от професионалисти ще потърси, намери и предложи най-благоприятния подход, чрез който да се постигнат най-добрите резултати при всеки отделен случай.

Разбира се, едно от най-важните неща е отношението на самият клиент към процедурата – да пие достатъчно количество вода (препоръчително по 2л на ден), да се движи колкото е възможно повече (всяка крачка е важна!) и да не възприема процедурата като компенсация за вредни навици (прекалена консумация на газирено, пържено или „бързи“ храни тип Junk food).


отслабване корем паласки мъже  
отслабване корем паласки мъже
отслабване корем паласки мъже

СТЯГАНЕ на кожата с антицелулитните процедури в Nude Aesthetic Center!

Защо е важно да стимулираме производството на НОВ колаген при рязко намаляване на теглото?
При рязка промяна в теглото, дермалните влакна претърпяват увреждане, структурната цялост на кожата се нарушава и тя започва да се разтяга и да увисва. За поддържане на здрав слой на дермата е изключително важно производството на колаген и еластин. Еластинът е протеин от съединителната тъкан, който осигурява на кожата нейната еластичност и способност за отдръпване. Колагенът е естествено произведен от тялото ни протеин, който осигурява здравина и издържливост на кожата. Ако колагенът поддържа клетките здрави и свързани, еластинът придава гъвкавост и устойчивост. Те са едни от основните градивни елементи на нашия организъм и работят за структуриране и поддържане на здрава и младежка кожа.
За жалост, производството на колаген и еластин се забавя естествено с напредване на възрастта, което прави по-трудно възстановяването на кожата при отслабване.

Благодарение на комбинираната ELOS технология – радиочестота (RF), инфраред (IR) и вакуумен масаж за дрениране на третираната зона, процедурата с VelaShapeIII стимулира естественото производство на колаген и еластин в организма. Същевременно мощната радиочестота достига в дълбочина до мастните клетки, като прави стените на мастните клетки пропускливи, а тяхното съдържимо се изхвърля от организма чрез отделителната система. В резултат се намалява обиколката в третираната зона, а кожата възвръща своя здрав вид и еластичност.

 


Резултат корем VelaSHapeIII 1
Резултат корем VelaSHapeIII 2
Резултат корем VelaSHapeIII 3

 

Какво е усещането да имаш перфектно тяло? Човекът, който може да отговори на този въпрос е Елена Любенова – млад и амбициозен спортист, който тренира всеки ден от години.
Да, имаше страхотно тяло и преди да дойде при нас. Но след само ДВЕ процедури с VelaShapeIII постигна пълно съвершенство! Резултата :
 -5см от обиколката на корема;
 -1,5см от обиколката на бедрата.

Всеки спортист знае, че някои зони се повлияват много по-трудно само с упражнения (например зоната между бедрото и дупето). Но съчетавайки спорта с процедурата с VelaShapeIII в Nude Aesthetic, резултата може да се опише само с една дума – ПЕРФЕКТНЕН!
Извайване на корема, повдигане на дупето изглаждане на кожата, намаляване на сантиметри от обиколката и редуциране на целулита (дори твърдия спортен целулит) – това са резултатите, които ще постигнете при нас!
Как VelaShapeIII повлиява различните видове целулит, можете да прочетете тук:

Резултат корем след две процедури VelaShapeIII

Резултат след ДВЕ процедури с VelaShape III :

– 7см от обиколката корема;
Единствено с VelaShape III постигаш бързо и лесно желаните от теб резултати!


Резултат в развитие корем мъже VelaShapeIII
Резултат в развитие корем мъже VelaShapeIII
Резултат в развитие корем мъже VelaShapeIII
Резултат в развитие корем мъже VelaShapeIII

РЕЗУЛТАТ В РАЗВИТИЕ : една година след проведен курс с VelaShape III :

– 13см по-малка обиколка на корема;

Точно една година от първата ни среща, в която ни каза, че иска да се отърве от щръкналото коремче. Направихме курс от 6 процедури корем и паласки. В края на лятото направихме поддържащи процедури. И сега дойде времето да направим отново поддържащи процедури, за да е готов за идващите топли дни.

Резултата от процедурите остава траен във времето благодарение на процеса неокологенеза, който стимулираме при самите процедури. Разбира се, много е важна и „добавената стойност“(както я наричаме) или какво прави в допълнение самият клиент, за да подобри и задържи резултатите си.

Най-важното е приема на вода!Не само докато тече курса от процедури! Водата е най-добрият приятел на организма на човека! Каквито и резултати да търсите – подобряване на вида на кожата, ускоряване на метаболизма, намаляване на обиколките, водата помага организмът ви да се справя по-добре във всичко!

Също така е добре да не прекалявате с храни, които са трудно усвоими от организма (газирано, полуготови храни, пържено). Процедурите с VelaSHapeIII не могат да компенсират прекомерен прием на вредни храни. Съответно резултатите, които постигаме няма да се задържат толкова трайно във времето.

Разбира се, повече движение, спорт, кардио упражнения и всякакви допълнителни активности също помагат много не само за подобряване на резултатите, но и за подобряване на функциите в целият организъм (ускоряване на метаболизма, подобрено кръвообращение, по-голяма издържливост).

В конкретният случай, клиентът от снимката сподели, че в последната година спазва лек режим и пие всеки ден по 2 литра вода. И най-важното от всичко – самият той е доволен от постигнатите резултати! 


Бедра и корем без целулит след шест процедури VelaShapeIII

Бедра и корем след шест процедури с VelaShapeIII

Резултат след ШЕСТ процедури с VelaShape III :

– 11,5см обиколка на корема;
– 6,5см обиколка на бедрата;

Ето как се развива резултата от процедурите с най-добрият апарат за редуциране на целулит, подобряване текстурата на кожата и намаляване на обиколката.
Два месеца след последната, шеста процедура, която си направи клиентката, контролното замерване показва този  зашеметяващ резултат!

Цифрите сами отговарят на въпроса „Траен ли е ефекта от процедурата?“. Не просто, че е траен, но и продължава да се развива във времето.

 

Резултат от една процедура на раждала преди шест месеца майка
по-малка обиколка след една процедура с VelaShapeIII на раждала преди шест месеца

Резултат след ЕДНА процедура  КОРЕМ И ПАЛАСКИ на раждала преди шест месеца майка с VelaShape III :

 – 5см от обиколката на корема;

След раждане организмът продължава да задържа много вода, има натрупани допълнителни мастни депа, а коремът има нужда от повече колаген, за да се прибере по-бързо и да се предотврати увисване на кожата. VelaShape III успешно се справя с тези проблеми и резултатите говорят сами за себе си. Освен, че щръкналото коремче се прибира много бързо, паласките се изчистват, кожата се заглажда и нейната еластичност се подобрява.

 
Защо VelaShapeIII е най-добрият начин да върнете обратно формите на тялото си след раждане, можете да прочетете тук:

Намаляване обиколката на корема след една процедура с VelaShapeIII

Резултат след ЕДНА процедура  КОРЕМ И ПАЛАСКИ с VelaShape III :

 – 6см от обиколката на корема;

Едни от най-трудните зони за изчистване на мастни натрупвания са корема и паласките. Но още след първата процедура с VelaShape III в Nude Aesthetic ще видите колко бързо и лесно можете да намалите обиколката на корема! Доказано най-добрата неинвазивна процедура, благодарение на която щръкналото коремче ще остане в миналото и повече няма да се притеснявате да облечете прилепнали дрехи! 


Без целулит след четири процедури с VelaShapeIII
Резултат след четири процедури с VelaShapeIII

Резултат след ЧЕТИРИ процедури с VelaShape III :

– по-гладка кожа;
– прибрано коремче;
– повдигнато дупе;
И разбира се в сантиметри:
-5см обиколка на корема;
-3см обиколка в областта на дупето;
-2см обиколка в областта на бедрата;


По-малка обиколка на дупето след три процедури VelaShapeIII

Резултат след ТРИ процедури с VelaShape III :

 – 7см от обиколката на дупето;

Освен намалената обиколка, към страхотният РЕЗУЛТАТ можем да добавим и :
Редуциран целулит;
Повдигнато дупе;
По-гладка и по-стегната кожа.


Резултат след три процедури VelaShapeIII корем, бедра и дупе
Резултат след три процедури VelaShapeIII бедра и дупе

Резултат след ТРИ процедури ЗАДНИ БЕДРА, СЕДАЛИЩЕ и КОРЕМ с VelaShape III :

  – 7см от обиколката на корема;

  – 3,5см от обиколката на бедрата;

  – 4см от обиколката на дупето;

Има един въпрос, който ни задава всеки клиент на антицелулитните процедури в Nude Aesthetic Center : „Какви резултати мога да постигна?“ Истината е, че отговорът на този въпрос зависи най-вече от Вас! Най-важното нещо, което изискваме от всеки наш клиент е да пие вода, тъй като това е пряко свързано с подобряването на резултатите от процедурата. Щастливи сме, когато клиентите се вслушват в съветите ни и постигат прекрасни резултати!

Това, което се случва по време на процедурата с VelaShapeIII е, че стените на мастните клетки стават пропускливи. Съдържимото в мастните клетки, което сме освободили при процедурата, трябва да бъде изведено от организма чрез отделителната система. Именно това е причината да настояваме да се консумира 1,5 – 2 л. вода дневно. Всичко останало, което добавите като стойност, за да подобрите резултата от процедурата (тренировки, хранителен режим, намаляване на консумацията на газирани напитки) е единствено и само във Ваша полза!

Антицелулитните процедури с VelaShapeIII не са процедури за отслабване, а за намаляване на обема на мастните клетки (обиколката) и стимулиране на процеса на синтез на нов колаген (ноекологенеза). 


По-малка обиколка на дупето след четири процедури VelaShapeIII
Отслабване след четири процедури VelaShapeIII

Резултат след ЧЕТИРИ процедури с VelaShape III :

-13см обиколка на дупето;

-6см обиколка на бедрата;

С VelaShape III не само ще редуцирате целулита и ще намалите видимо обиколката си, но и дупето ви ще се повдигне!

Още по време на процедурата можете да направите сравнение между третираната част от зоната и тази, която предстои да бъде третирана. Другото нещо, което ще усетите веднага след процедурата е как веднага текстурата на кожата започва да се подобрява!

Страхотно, нали?


По-малка обиколка на дупето след шест процедури VelaShapeIII
Отслабване след шест процедури VelaShapeIII

Резултат след ШЕСТ процедури с VelaShape III :

-20см обиколка на дупето;

-6см обиколка на бедрата;

Към резултата можем да добавим, че дупето видимо е повдигнато, а целулита е намалял значително!

Отново напомняме, че процедурите с VelaShapeIII не намаляват килограмите!Процедурите с VelaShapeIII намаляват сантиметри от обиколката, редуцират целулита, същевременно заглаждат и стягат кожата! Но ако съчетаете своите процедури с приемане на по-голямо количество вода ( препоръчваме два литра на ден) и по-здравословен хранителен режим, резултатите ще изумят и вас самите!

Вашето желание да изваяте своето тяло, заедно с нашето старание, професионализъм и разбира се – апаратура най-висок клас, водят до най-добрите резултати!


Резултат след ТРИ процедури цели бедра и ЧЕТИРИ процедури корем, паласки и седалище с VelaShape III :

-8см обиколка на корема;

-5,5см обиколка на дупето;

-6см обиколка на бедрата;

Освен по-малка обиколка в третираните зони, кожата е видимо по-загладена!

Каква е причината да постигаме толкова добри резултати? Процедурите с VelaShape III действат в няколко направления. Намалява се обема на мастните клетки и по този начин целулита е видимо по-малко и кожата изглежда по-загладена. Намаленият обем на мастните клетки е причина и за намаляването на обиколките в третираните зони. Благодарение на синтеза на нов колаген, кожата се стяга, а резултатите се запазват трайно във времето!

 

Запиши час

Заповядайте на безплатна консултация при нашите специалисти или запазете час за избраната от Вас процедура онлайн, чрез контактната форма по-долу.

 

 

 

error: Content is protected !!