Дълбоко почистване на лицето с HydraBeauty

За процедурата

С над 10 години опит в областта на медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 3.5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape III е най-известната неинвазивна машина за премахване на целулита и стягане на кожата. Процедурата е безопасна,  бърза, безболезнена и напълно ефективна в борбата с упоритата портокалова кожа. Апаратът VelaShape III е трето поколение машина, която редуцира успешно целулита (прочетете повече тук: https://results.nude-aesthetic.bg/vidove-portokalova-koja/) и помага за стягането на кожата в третираната област. За оптимален ефект от процедурата се препоръчва здравословно и балансирано хранене, както и спорт.

 

Още резултати можете да разгледате в секция Резултати тук:

https://results.nude-aesthetic.bg/rezultati/

Предимства на процедурата

Ефективна

VelaShape III работи с 4 патентовани технологии. Апаратът съчетава мощна двуполюсна радиочестота, затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина, която нагрява повърхността на кожата до 3 мм и вакуум, който осигурява прецизно доставяне на енергия до дълбоките слоеве на кожата. Четвъртата технология са масажни ролки, които подобряват лимфния дренаж и помагат за извеждане на токсините от тялото посредством лимфата и черния дроб.
VelaShape III е единственият апарат в света, за който, чрез клинични проучвания е доказано, че помага за синтеза на напълно нов колаген в кожата. Това подобрява еластичността на кожата и я прави по-гладка, мека и видимо по-стегната.

Безболезнена

Процедурата е напълно безопасна и това е доказано с множество клинични изпитания и над 3 млн. процедури, направени по целия свят.
Усещането по време на процедурата е за приятно затопляне в дълбочина. След процедурата кожата е зачервена в продължение на няколко часа, но след това зачервяването напълно отшумява.

За всеки

Процедурата е подходяща за всеки фототип кожа. VelaShape III е подходяща за премахване на целулита и намаляване на подкожните мазнини от седалището, бедрата, брича, краката, ръцете, двойната брадичка, корема и паласките. Една процедура трае между 30 мин. и 1 час, в зависимост от големината на зоната, която се третира. По-големите зони отнемат повече време.

Често задавани въпроси

Какво представлява процедурата с VelaShape III?

Процедурата представлява контролирано загряване на подкожната тъкан от 41 до 43 градуса по Целзий терапевтична температура. Загряването става след като апликаторът на машината с помощта на вакуум засмуква част от кожата и подкожната тъкан и силно я загрява в дълбочина до 15 мм. Когато третираната зона достигне необходимата терапевтична температура, в кожата се задействат процеси по стимулация на синтез на нов колаген (неоколагенеза), стягане на съществуващи колагенови фибри (колагенеза), както и механично притискане на мастните клетки, което води до намаляването на техния обем. Резултатът след серия от процедури на една и съща зона е по-стегната, по-гладка кожа и без целулит.

Кога ще видя първите резултати?

Подобряване на третирания участък може да се види още след първата процедура - кожата е по-гладка и по-стегната. Най-добри резултати има след 3-тата процедура. Броят на процедурите е строго индивидуален и зависи от степента на целулита, състоянието на кожата и начина Ви на живот. Най-хубавото при процедурите с VelaShape III е, че резултатите се разгръщат във времето и се запазват дълго, поради стимулирането на процеса неоколагенеза – синтез на нов колаген.

С колко сантиметра мога да намаля от обиколката си?

Според клиничните проучвания, пациентите съобщават за намаляване със средно от 1 до 3 см след една процедура. Най-голямото предимство на VelaShape III е способността ѝ да редуцира целулита и да стяга кожата, не толкова да намалява обема на мастната тъкан. Идеалният клиент за тази процедура е слаб човек с целулит, отпусната кожа или малки локални мастни натрупвания по корема, бедрата, паласките, ръцете или други зони по тялото и двойната брадичка.

Безопасна ли е процедурата?

Процедурата е безопасна и ефективна, подходяща за всички типове кожа, без да прави кожата фоточувствителна. Няма данни за странични ефекти върху здравето. Не се препоръчва единствено при бременност и кърмене, както и в случаи на кожни заболявания в зоната, която ще се третира. Препоръчително е да не сте се излагали активно на слънце или на солариум преди процедурата и непосредствено след нея.

Болезнена ли е процедурата?

Повечето пациенти споделят, че усещат процедурата като топъл, успокояващ масаж в дълбочина. Нормално е да се усеща топлина и след процедурата, но в границите на комфорта. Кожата Ви може да остане зачервена в продължение на няколко часа след процедурата, но после бързо ще се успокои.

Нашите клиенти

Вижте какво казват нашите клиенти за нас. Доволните клиенти са нашата най-голяма награда, затова винаги се стремим да изпращаме нашите клиенти усмихнати и щастливи.

Благодаря ви за всичко! При вас се чувствам обгрижвана, глезена и вдъхновена от страхотните резултати! Едновременно топ префосеионалисти и страхотни хора с мило и топло отношение ❤️🍀🔝

Розалина Йорданова

Благодаря за прекрасното отношение, професионализма и страхотната атмосфера! Прекрасни сте!! ❤️

Весела Кортенска

Записах си час за процедура VelaShape III в Nude Aesthetic, защото макар че съм слаба имам проблем с целулита на бедрата. Бях чула от приятелки, че тази процедура е много ефективна и реших да я изпробвам. Много съм доволна от ефекта. А и усещането е приятно, леко затопляне и масаж. Момичето, което ми прави процедурата беше много любезно и внимателно ми обясни точно какво да очаквам след процедурата. Благодаря Ви за прекрасното отношение!

Анна Димитрова

Много е важно една жена да отделя време за себе си и за тялото си. Аз не правя компромиси и винаги търся най-доброто. Точно за това избрах Nude Aesthetic. Качеството на обслужване е страхотно - още след първата процедура се вижда резултата! А терапевтките са мили, внимателни и много отзивчиви! Благодаря за всичко!

Лидия Янева 👑 Мисис България 2018 👑
error: Content is protected !!